SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Jablková nepečená torta

(0)
5 1 5
Hodnotenie Ďakujeme za hodnotenie!
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

chladivá a osviežujúca

asi 8 porcií

jednoduchá príprava 15 minut

Prísady

Prísady

na recept Jablková nepečená torta

Na cesto:

400 g jablká očistené a nakrájané
150 g cukor krupicový
250 ml voda
šťava z 1 citróna
1 balíček Originál Puding aróma Vanilka Dr. Oetker
125 ml voda
150 g piškóty detské

Na ozdobenie:

1 balíček Šľahačka v prášku Dr. Oetker
150 ml mlieko
1 balíček Škoricový cukor Dr. Oetker

preparation

príprava

1

Jablká ošúpeme a nakrájame na väčšie kúsky. Dáme do hrnca, pridáme cukor, vodu a šťavu z citróna. Dáme na sporák, privedieme do varu a varíme asi 5 min.

2

Puding rozmiešame vo vode a nalejeme do jabĺk. Za stáleho miešania varíme asi 2 min. Dno tortovej formy vyložíme piškótami, nalejeme časť hmoty, pridáme zvyšok piškót a jabĺk. Vložíme do chladničky na 2 hod. stuhnúť.

3

Pred podávaním ozdobíme šľahačkou pripravenou podľa návodu a posypeme škoricovým cukrom.

Nutričné hodnoty na recept Jablková nepečená torta

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 532 kJ
127 kcal
297 kJ
71 kcal
Tuk 1.01 g 0.57 g
Sacharidy 11.61 g 6.52 g
Bielkoviny 1.11 g 0.62 g