SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Kakaová bublanina s višňami

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

Lahodná kakaová bublanina s Holandským kakaom Dr. Oetker nielen k rannému čaju. Dokonalá farba, chuť a príjemná vôňa.

24 porcií

jednoduchá príprava 20 minut

Prísady

Prísady

na recept Kakaová bublanina s višňami

Na cesto:

340 g kompót višňový (hmotnosť po odkvapkaní)
350 g múka polohrubá
1 balíček Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
2 zarovnaná PL Holandské kakao Dr. Oetker
200 g cukor
1 balíček Vanilínový cukor Dr. Oetker
2 balíčky Trstinový cukor s rumovou arómou Dr. Oetker
4 vajce
125 ml olej
125 ml voda

Ešte potrebujeme:

plech na pečenie s vyšším okrajom (30 x 40 cm)
elektrický ručný šľahač

preparation

príprava

1

Na prípravu bublaniny necháme kompót dôkladne odkvapkať na sitku.

2

Na prípravu cesta v mise zmiešame múku s kypriacim práškom, kakaom, cukrom, vanilínovým cukrom a trstinovým cukrom. Pridáme vajcia, olej a vodu a vymiešame dohladka. Cesto nalejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a uhladíme. Na cesto rovnomerne rozložíme odkvapkané višne. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Elektrická rúra: 190 °C

Teplovzdušná rúra: 170 °C

Plynová rúra: 190 °C

Doba pečenia: 30 Minút

3

Bublaninu necháme vychladnúť. Potom ju môžeme pocukrovať práškovým cukrom.

Nutričné hodnoty na recept Kakaová bublanina s višňami

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 716 kJ
171 kcal
1156 kJ
276 kcal
Tuk 6.62 g 10.68 g
Uhľohydrát 24.70 g 39.83 g
Bielkoviny 3.07 g 4.95 g
Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.