SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Mangový dezert

(0)
0 0 5
Hodnotenie Ďakujeme za hodnotenie!
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

Dezert pre milovníkov exotických chutí s Tortovým želé a VEGA Gélom Dr. Oetker.

asi 4 porcie

jednoduchá príprava 10 minut

Prísady

Prísady

na recept Mangový dezert

Prísady:

1 ks manga
2 ks banán
trochu zázvor čerstvý (asi 2 cm)
2 PL med tekutý
1 KL Vanilková pasta Dr. Oetker
160 g kokosový jogurt
pomarančová šťava z 1 pomaranča
1 balíček VEGA Gél Dr. Oetker
250 ml voda
1 balíček Tortové želé žlté Dr. Oetker
1 balenie Creme VEGA Dr. Oetker

Okrem toho potrebujeme:

ponorný mixér
4 ks poháre

preparation

príprava

1

Na prípravu dezertu v mise rozmixujeme mango s banánom, nastrúhaným zázvorom, medom a pastou pomocou ponorného mixéra. Osem PL odoberieme a doplníme do 350 g bielym jogurtom. Do zvyšku ovocnej zmesi nalejeme pomarančovú šťavu do výsledných 250 ml.

2

VEGA Gél pripravíme s vodou podľa návodu na obale. Nalejeme do zmesi s jogurtom a dôkladne zamiešame. Rozdelíme do pohárov a necháme v chladničke stuhnúť asi hodinu.

3

Tortové želé zmiešame v kastróliku s druhou ovocnou zmesou a pripravíme podľa návodu na obale. Nalejeme do pohárov na stuhnutú jogurtovú vrstvu a opäť necháme v chladničke stuhnúť asi hodinu.

4

Ozdobíme Creme VEGA.

Nutričné hodnoty na recept Mangový dezert

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 904 kJ
216 kcal
427 kJ
102 kcal
Tuk 17.57 g 8.33 g
Sacharidy 14.71 g 6.97 g
Bielkoviny 1.73 g 0.82 g