Flag

Melónový dezert

2 porcie
Jednoduché
25
ideálny na párty
Zloženie
Príprava
Náš tip
Okraj rezu melónu môžeme vytvarovať do špicatých hrotov. Pri krájaní postupujeme opatrne, aby sme neprerezali dužinu.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Prísady
1 balíčekPremium Zlatý klas s prírodnou vanilkou Dr. Oetker
2 zarovnané PLcukor
450 mlmlieko
150 gsmotana kyslá
1melón žltý
hrsť mätových lístkov
Picture - Premium Zlatý klas s prírodnou vanilkou	 Dr. Oetker
1

Zlatý klas uvaríme podľa návodu na obale, ale len s 2 PL cukru a 450 ml mlieka. Necháme vychladnúť.

2

Do vychladnutého krému vmiešame kyslú smotanu.

3

Melón rozkrojíme na polovicu. Lyžičkou vydlabeme z dužiny guľôčky. Prípadnú vodu z neho vylejeme.

4

2/3 guľôčok vmiešame do krému. Pudingovou zmesou naplníme melónové polovice. Zvyšnou 1/3 guľôčok ozdobíme dezert spolu s lístkami mäty.

Náš tip

  • Okraj rezu melónu môžeme vytvarovať do špicatých hrotov. Pri krájaní postupujeme opatrne, aby sme neprerezali dužinu.