Flag

Ovsený koláč

asi 24 ks
Jednoduché
80
Ovsený koláč bez múky s Trstinovým cukrom s rumovou arómou Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Náš tip
Ešte teplý koláč môžeme dozdobiť tak, že ho posypeme Škoricovým cukrom Dr. Oetker.
Náš tip
Koláč môžeme upiecť aj na plechu a podávať nakrájaný na kocky.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
120 govsené vločky
100 gkokos strúhaný
2 balíčkyDr. Oetker Puding aróma Vanilka
2 balíčkyTrstinový cukor s rumovou arómou Dr. Oetker
1 balíčekŠkoricový cukor Dr. Oetker
2 ksvajce
250 mlmlieko
1 PLmed tekutý
5 ksjablká (olúpané a nahrubo nastrúhané)
Na náplň
500 gtvaroh polotučný
1 balíčekTrstinový cukor s rumovou arómou Dr. Oetker
150 mlmlieko
1 ksvajce
Okrem toho potrebujeme
koláčová forma
Picture - Dr. Oetker Puding aróma Vanilka
Picture - Trstinový cukor s rumovou arómou Dr. Oetker
Picture - Škoricový cukor Dr. Oetker
Picture - Trstinový cukor s rumovou arómou Dr. Oetker
1

Na prípravu cesta v mise zmiešame ovsené vločky s kokosom, pudingovým práškom a cukrami. Pridáme vajcia, mlieko, med a jablká a dôkladne premiešame. Cesto nanesieme do vymastenej a múkou vysypanej formy a rovnomerne rozotrieme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: asi 30 minút

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

2

Na prípravu náplne v mise zmiešame tvaroh s cukrom, mliekom a vajcom a metličkou vymiešame dohladka. Náplň nalejeme na upečené cesto, vložíme do rúry a dopečieme pri rovnakej teplote ako v bode 1. asi 10 minút.

Náš tip

  • Ešte teplý koláč môžeme dozdobiť tak, že ho posypeme Škoricovým cukrom Dr. Oetker.
  • Koláč môžeme upiecť aj na plechu a podávať nakrájaný na kocky.