Flag

Palacinky s vanilkovým krémom

4 porcie
Jednoduché
35
Sladký dezert s hroznom a jemným vanilkovým krémom zo Zlatého klasu Dr. Oetker. Delikátny!
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
1 baleniePalacinky Dr. Oetker
400 mlvoda
Na krém
1 balíčekZlatý klas Originál Dr. Oetker (à 40 g)
500 mlmlieko
50 gcukor
1 PLVanilková pasta Dr. Oetker
Na ozdobenie
25 gmaslo
200 ghrozno bez jadierok
50 gmandle nasekané
2 PLmed
1 balíčekŠľahačka v prášku Dr. Oetker
150 mlmlieko
Ešte potrebujeme
panvica na palacinky
olej na smaženie
elektrický ručný šľahač
cukrárske vrecko so zdobiacou špičkou
Picture - Palacinky Dr. Oetker
Picture - Zlatý klas Originál Dr. Oetker (à 40 g)
Picture - Vanilková pasta Dr. Oetker
Picture - Šľahačka v prášku Dr. Oetker
1

Na prípravu dezertu pripravíme zo zmesi a vody palacinky podľa návodu na obale a necháme ich vychladnúť.

2

Na prípravu krému pripravíme Zlatý klas s mliekom a cukrom podľa návodu na obale a vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom . Ku koncu šľahania pridáme vanilkovú pastu.

3

Na ozdobenie rozpustíme v panvici maslo. Pridáme očistené a na polovičky nakrájané hrozno, mandle a asi 5 minút orestujeme. Nakoniec pridáme med, odstavíme a necháme vychladnúť. Šľahačku vyšľaháme s mliekom elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale a nanesieme ju do cukrárskeho vrecka.

4

Palacinky naplníme krémom, ozdobíme šľahačkou a orestovaným hroznom.