SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Pohár Pavlova

(0)
5 1 5
Hodnotenie Ďakujeme za hodnotenie!
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

Pavlova torta Dr. Oetker ponúka inšpiratívne a naozaj atraktívne recepty. Krehké snehové cesto lahodne prepojené pikantným malinovým krémom v originálnom prevedení.

4 - 6 pohárov

jednoduchá príprava 25 minut

Prísady

Prísady

na recept Pohár Pavlova

Na korpus:

1 balíček Pavlova torta Dr. Oetker
150 ml voda

Na ozdobenie:

malinový krém (súčasť balenia)
400 - 500 ml smotana na šľahanie (33%)
250 g maliny čerstvé

Ešte potrebujeme:

elektrický ručný šľahač
plech na pečenie
cukrárske vrecko so zdobiacou špičkou

preparation

príprava

1

Na prípravu pusiniek v mise dôkladne vyšľaháme zmes s vodou elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Cukrárske vrecko naplníme cestom a na plech vyložený papierom na pečenie vytvarujeme pusinky. Vložíme do rúry predhriatej na 150 °C, teplotu ihneď znížime na 110 °C a sušíme.

Elektrická rúra: 110 °C

Teplovzdušná rúra: 90 °C

Doba sušenia: asi 90 Minút

2

Rúru vypneme a pusinky necháme v uzavretej rúre vychladnúť.

3

Malinový krém vyšľaháme so smotanou elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale.

4

Do pohárov striedavo vrstvíme maliny, krém a rozdrobené pusinky.

5

Poháre dozdobíme malinami a pusinkami.

Nutričné hodnoty na recept Pohár Pavlova

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 2269 kJ
542 kcal
892 kJ
213 kcal
Tuk 29.56 g 11.59 g
Sacharidy 9.38 g 3.68 g
Bielkoviny 2.67 g 1.05 g