SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Rebarborové koláčiky

(0)
0 0 5
Hodnotenie Ďakujeme za hodnotenie!
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

Lahodné rebarborové koláčiky s Creme VEGA Dr. Oetker a Trstinovým cukrom s rumovou arómou Dr. Oetker.

asi 8 ks

jednoduchá príprava 20 minut

Prísady

Prísady

na recept Rebarborové koláčiky

Na testo:

500 g cesto lístkové
1 vajce

Na náplň:

1 balenie Creme VEGA Dr. Oetker
1 balíček Trstinový cukor s rumovou arómou Dr. Oetker
4 ks rebarbora stopka (pokrájená na pásiky po vlákne)

Na posypanie:

2 balíčky Trstinový cukor s rumovou arómou Dr. Oetker

Ešte potrebujeme:

2 plech na pečenie

preparation

príprava

1

Na prípravu koláčikov na pomúčenej pracovnej ploche vyvaľkáme lístkové cesto pomocou váľka na tenký plát. Z plátu vykrojíme kolieska s Ø 15 cm. Prenesieme ich na plechy vyložené papierom na pečenie. Konce ľahko zrolujeme dovnútra a dná na niekoľkých miestach poprepichujeme vidličkou. Okraje potrieme rozšľahaným vajcom pomocou štetca alebo pierka.

2

Na prípravu náplne v mise vymiešame Creme VEGA s trstinovým cukrom dohladka a potrieme dná koláčikov. Na povrch nanesieme pásiky rebarbory a posypeme trstinovým cukrom. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Elektrická rúra: 220 °C

Teplovzdušná rúra: 200 °C

Plynová rúra: 220 °C

Doba pečenia: asi 40 Minút

3

Koláčiky necháme vychladnúť.

Nutričné hodnoty na recept Rebarborové koláčiky

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 1306 kJ
312 kcal
888 kJ
212 kcal
Tuk 22.22 g 15.11 g
Sacharidy 32.67 g 22.23 g
Bielkoviny 5.31 g 3.61 g