SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Ríbezľovo-čučoriedkový džem

(0)
0 0 5
Hodnotenie Ďakujeme za hodnotenie!
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

Ovocie z lesa i záhrady

asi 5 pohárov

jednoduchá príprava 20 minut

Prísady

Prísady

na recept Ríbezľovo-čučoriedkový džem

Na džem:

1 kg ríbezle červené umyté a odstopkované
500 g čučoriedky umyté
1 balenie Želírovací cukor Super 3:1 Dr. Oetker

preparation

príprava

1

Do veľkého hrnca vložíme ríbezle a čučoriedky a dobre premiešame so želírovacím cukrom. Za stáleho miešania privedieme do varu a dôkladne povaríme minimálne 5 minút.

2

Prípadnú penu odoberieme a džem ihneď plníme do pripravených pohárov až po okraj. Uzavrieme viečkami, poháre obrátime dnom nahor a asi 5 minút necháme stáť na viečku.

Nutričné hodnoty na recept Ríbezľovo-čučoriedkový džem

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 1034 kJ
247 kcal
260 kJ
62 kcal
Tuk 1.31 g 0.33 g
Sacharidy 70.40 g 17.60 g
Bielkoviny 3.59 g 0.90 g