Flag

Tapiokový puding

4 porcie
Jednoduché
70
Originálny a exotický dezert Tapioca Pearls Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Náš tip
Dezert môžeme pripraviť aj s rostlinným mliekom a osladiť ho iným sladidlom, napr. ryžovým sirupom.
Náš tip
Na ozdobenie môžeme použiť aj hoblinky čokolády, strúhaný kokos alebo oriešky.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na dezert
1 balenieTapioca Pearls Dr. Oetker
500 mlmlieko plnotučné
1 - 2 PLcukor
Na ozdobenie
ovocie podľa chuti čerstvé nebo mrazené
Eště potrebujeme
4misky
Picture - Tapioca Pearls Dr. Oetker
1

Obsah vrecka nasypeme do menšieho hrnce, pridáme 500 ml mlieka a cukor. Zmes premiešame a necháme 1 hodinu napučať.

2

Zmes za stáleho miešania pozvoľna zahrievame po dobu asi 10 minút, potom ju privedieme k varu a ešte asi 1 minútu povaríme. Guľôčky tapioky sa stanú priehľadné a dezert zhustne.

3

Hotový dezert nalejeme do misiek a ozdobíme ovocím podľa chuti a fantázie.

Náš tip

  • Dezert môžeme pripraviť aj s rostlinným mliekom a osladiť ho iným sladidlom, napr. ryžovým sirupom.
  • Na ozdobenie môžeme použiť aj hoblinky čokolády, strúhaný kokos alebo oriešky.