Flag

Toliare

asi 40 ks
Jednoduché
30
chutia vynikajúco
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
200 gmúka hladká
75 gGustin bezgluténový Dr. Oetker
50 gmandle mleté
100 gcukor
1 ksvajce
175 gmaslo zmäknuté
Na náplň
100 glieskovo-orieškový krém
Na ozdobenie
1 balíčekPoleva mliečna Dr. Oetker
Ešte potrebujeme
2 plechy na pečenie (30 x 40 cm)
koliesko na vykrajovanie (Ø 4 cm)
papier na pečenie
valček na cesto
Picture - Gustin bezgluténový Dr. Oetker
Picture - Poleva mliečna Dr. Oetker
1

Na prípravu cesta v mise zmiešame múku so škrobom, mandľami a cukrom. Pridáme vajce a maslo a ručne vypracujeme dohladka.

2

Na pomúčenej pracovnej ploche z cesta pomocou váľka vyvaľkáme plát hrubý asi 5 mm. Z plátu povykrajujeme kolieska, ktoré poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: asi 12 minút

Elektrická rúra: 200 °C

Teplovzdušná rúra: 180 °C

3

Upečené kolieska necháme vychladnúť.

4

Krémom potrieme polovicu koliesok a zvyšnými kolieskami zakryjeme. Odložíme asi na pol hodiny do chladničky stuhnúť.

5

Na ozdobenie rozpustíme polevu podľa návodu na obale a polovicu každého kolieska namáčame a necháme stuhnúť.