Flag

Trojfarebná bábovka

asi 16 porcií
Jednoduché
30
Privítajme jeseň s puncovým opojením!
Zloženie
Príprava
Náš tip
Na ozdobenie môžeme použiť taktiež Polevu svetlú alebo Polevu tmavú Dr.Oetker.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
5 ksbielok
140 gcukor práškový
5 ksžltok
100 mlolej
7 gKypriaci prášok do pečiva s vínnym kameňom Dr. Oetker (1/2 balíčku)
1 balíčekDr. Oetker Puding aróma Malina
1 balíčekDr. Oetker Puding aróma Čokoláda
1 balíčekDr. Oetker Puding aróma Vanilka
1 KLAróma punčová Dr. Oetker
Na ozdobenie
1 baleniePoleva v prášku aróma punč Dr. Oetker
3 zarovnané PLmlieko polotučné studené
Ešte potrebujeme
forma na bábovku (Ø 23 cm)
elektrický ručný šľahač
Backspray Dr. Oetker
Picture - Kypriaci prášok do pečiva s vínnym kameňom Dr. Oetker (1/2 balíčku)
Picture - Dr. Oetker Puding aróma Malina
Picture - Dr. Oetker Puding aróma Čokoláda
Picture - Dr. Oetker Puding aróma Vanilka
Picture - Aróma punčová Dr. Oetker
Picture - Poleva v prášku aróma punč Dr. Oetker
Picture - Backspray Dr. Oetker
1

Na prípravu cesta v mise vyšľaháme bielky s cukrom elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dotuha. Postupne na najnižšom stupni zašľaháme žĺtky, olej a kypriaci prášok. Cesto rozdelíme na 3 rovnaké diely a do každého zašľaháme na najnižšom stupni po jednom pudingu. K zmesi s malinovým pudingom pridáme arómu. Do formy vystriekané Backsprayem podľa návodu na obale nalejeme postupne čokoládovú, malinovú a vanilkovou zmes. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: asi 45 minút

Elektrická rúra: 150 °C

Teplovzdušná rúra: 130 °C

2

Bábovku vyklopíme a necháme vychladnúť.

3

Na ozdobenie pripravíme polevu s mliekom podľa návodu na obale. Bábovku polejeme polevou a necháme stuhnúť.

Náš tip

  • Na ozdobenie môžeme použiť taktiež Polevu svetlú alebo Polevu tmavú Dr.Oetker.