Flag

Zamilované srdiečka z marcipánu

asi 25 ks
Jednoduché
50
Sladké srdiečka z Marcipánu Dr. Oetker pre všetkých zamilovaných. Alebo len tak, keď chcete niekoho potešiť!
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na srdiečka
1 balenieMarcipán Dr. Oetker
75 gcukor práškový preosiatý
75 gpistácie jemne mleté
1 PLčerešňová pálenka
Na ozdobenie
1 balíčekPoleva tmavá Dr. Oetker
25pistácie (jadra)
Okrom toho potrebujeme
formička na vykrajovanie v tvare srdiečka (ø 3 – 4 cm)
Picture - Marcipán Dr. Oetker
Picture - Poleva tmavá Dr. Oetker
1

Na prípravu srdiečok vypracujeme marcipán s cukrom, pistáciami a pálenkou. Potom marcipán na pracovnej ploche posypanej práškovým cukrom pomocou váľka vyvaľkáme na plát s hrúbkou asi 1 cm. Pomocou formičky na vykrajovanie vykrajujeme srdiečka. Zakryjeme ich potravinárskou fóliou a odložíme asi na hodinu do chladničky.

2

Na ozdobenie polevu rozpustíme podľa návodu na obale a nalejeme ju do misky. Pomocou dvoch vidličiek srdiečka v poleve namáčame. Necháme dôkladne odkvapkať a poukladáme ich na papier na pečenie. Ozdobíme pistáciami a necháme stuhnúť. 

3

Do podávania odložíme do chladničky.