Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker garantuje kuchárkam úspech v kuchyni už viac ako 100 rokov!
Ďalšie informácie
Chcem vedieť viac
Popis výrobku
Kvalita overená už viac ako 100 rokmi je zárukou úspechu pri pečení. Originál je len jeden.
Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker škrobový na 1/2 múky. Používame pri príprave treného, krehkého, piškótového cesta, perníkov a pod. Jednoducho rozmiešame v múke a pridáme do cesta.
Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker garantuje kuchárkam úspech v kuchyni už viac ako 100 rokov! S týmto produktom zakladal lekárnik Dr. August Oetker svoju spoločnosť, keď pod názvom Backin vyvinul v roku 1893 Kypriaci prášok do pečiva presne na 1/2 kg múky. Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker zaručuje, že cesto bude VŽDY kypré a nadýchané.
Zloženie
kypriace látky (difosforečnany, hydrogénuhličitan sodný), 22% kukuričný škrob, (MLIEKO, MÚKA Z VLČIEHO BÔBU, OBILNINY obsahujúce LEPOK).