
Palacinková torta
8 porcií
Jednoduché
30
Dokonalý celok, pastva pre oči aj chuťové poháriky. Vyvážená kombinácia ríbezľového džemu a tvarohového krému so Zlatým klasom Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Zloženie
Na náplň
1 balíček
500 ml
mlieko
50 g
cukor
250 g
tvaroh polotučný
200 - 250 g
ríbezľový džem
Na ozdobenie
ovocie čerstvé bobuľové
Ešte potrebujeme
panvica na palacinky
tortová forma (Ø 18 cm)
Príprava:
Celkovo:
30 min
Príprava :
30 min
1
Cesto na palacinky si pripravíme podľa návodu na obale. Z pripraveného cesta usmažíme asi 12 palaciniek s priemerom asi 15 cm a necháme ich vychladnúť.
2
Na prípravu náplne uvaríme Zlatý klas s mliekom a cukrom podľa návodu na obale. Do horúceho krému pridáme tvaroh a vymiešame dohladka.
3
Vychladnutú palacinku potrieme džemom a vložíme ju do tortovej formy. Nanesieme tenkú vrstvu náplne. Tento postup opakujeme do spotrebovania palaciniek.
4
Dozdobíme zvyškom náplne a ovocím. Odložíme asi na 2 hodiny do chladničky a necháme stuhnúť.
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?
Súvisiace recepty
Citrónový ryžový puding s mangom![]()

20 MinJednoduché
Citrónový ryžový puding s mangom
20 MinJednoduché
Citrónový ryžový puding s mangom
Makový puding![]()

10 MinJednoduché
Makový puding
10 MinJednoduché
Makový puding
Čokoládové opičky![]()

20 MinJednoduché
Čokoládové opičky
20 MinJednoduché
Čokoládové opičky
Tapioca pearls, exotický bubble dezert![]()

70 MinJednoduché
Tapioca pearls, exotický bubble dezert
70 MinJednoduché
Tapioca pearls, exotický bubble dezert
Ovsený nákyp![]()

30 MinJednoduché
Ovsený nákyp
30 MinJednoduché
Ovsený nákyp
Palacinky plnené kučeravým kelom![]()

60 MinJednoduché
Palacinky plnené kučeravým kelom
60 MinJednoduché
Palacinky plnené kučeravým kelom
Kornúty s ružovým krémom![]()

60 MinJednoduché
Kornúty s ružovým krémom
60 MinJednoduché
Kornúty s ružovým krémom
Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach