
Red Velvet hodiny
Zloženie
Príprava:
Na prípravu cesta vyšľaháme zmes na korpus so smotanou a vajcami podľa návodu na obale. Cesto nanesieme do vymastenej a múkou vysypanej formy a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: asi 30 - 35 minút
Teplota horného a spodného ohrevu rúry: 160 °C
Teplota rúry s ventilátorom: 140 °C
Korpus necháme vychladnúť.
Na prípravu náplne vyšľaháme zmes na náplň so smotanou a kyslou smotanou podľa návodu na obale.
Korpus pozdĺžne prekrojíme. Na spodný diel korpusu nanesieme menšiu časť náplne. Zakryjeme vrchným dielom a zvyškom náplne potrieme povrch a okraje torty. Tortu odložíme aspoň na hodinu do chladničky stuhnúť.
Fondán rozvaľkáme na plát a potiahneme ním celú tortu. Orezanú časť fondánu zafarbíme čiernou farbou a vytvoríme ručičky.
Číslice vykrojíme alebo zdobenie zatlačíme do fondánu.
Súvisiace recepty

Krtkova torta s lesným ovocím a chia semienkami

Perníčky jednorožec a dúha

Čokoládová torta Crème Olé

Rezy s mascarpone

Red Velvet dezert v skle
