
Tortová bublanina s lesným ovocím
12 porcií
Jednoduché
45
Vláčna bublanina s pikantným lesným ovocím pre príjemné letné posedenie pri káve.
Zloženie
Príprava
Zloženie
Na cesto
260 g
múka hladká
1 zarovnané KL
1 zarovnaná KL
štipka
soľ
170 g
cukor
200 ml
mlieko
100 ml
olej
200 g
zmes lesného ovocia čerstvého
kokos strúhaný na vysypanie formy
Ešte potrebujeme
tortová forma (Ø 26 cm)
Príprava:
Celkovo:
45 min
Príprava :
20 min
Doba pečenia:
25 min
1
Na prípravu cesta v mise zmiešame múku s kypriacim práškom, jedlou sódou, soľou a cukrom. Pridáme pastu, mlieko a olej a vymiešame dohladka. Zľahka vmiešame asi 120 g ovocia. Cesto nanesieme do vymastenej a kokosom vysypanej formy. Zvyšok ovocia poukladáme na povrch a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: 25 minút
Teplota horného a spodného ohrevu rúry: 190 °C
Teplota rúry s ventilátorom: 170 °C
2
Tortu necháme vychladnúť. Potom ju môžeme pocukrovať práškovým cukrom.
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?
Súvisiace recepty
Karobový koláč s jablkami a orechovou posýpkou![]()

50 MinJednoduché
Karobový koláč s jablkami a orechovou posýpkou
50 MinJednoduché
Karobový koláč s jablkami a orechovou posýpkou
Marhuľové žervé trojuholníčky![]()

45 MinJednoduché
Marhuľové žervé trojuholníčky
45 MinJednoduché
Marhuľové žervé trojuholníčky
Bostonské cupcakes![]()

45 MinJednoduché
Bostonské cupcakes
45 MinJednoduché
Bostonské cupcakes
Kakaové cuketové rezy![]()

55 MinJednoduché
Kakaové cuketové rezy
55 MinJednoduché
Kakaové cuketové rezy
Torta s mascarpone bez pečenia![]()

30 MinJednoduché
Torta s mascarpone bez pečenia
30 MinJednoduché
Torta s mascarpone bez pečenia
Tradičné judášky![]()

125 MinJednoduché
Tradičné judášky
125 MinJednoduché
Tradičné judášky
Dukátové buchtičky podľa Miriam![]()

100 MinJednoduché
Dukátové buchtičky podľa Miriam
100 MinJednoduché
Dukátové buchtičky podľa Miriam
Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach