Na prípravu cesta v mise vyšľaháme bielky so soľou mixérom dotuha.
V inej mise vyšľaháme žĺtky s cukrom mixérom do peny. Pridáme olej, mlieko, múku zmiešanú s kypriacim práškom, kakaom a kávou.
Nakoniec zľahka vmiešame sneh z bielkov. Cesto nanesieme na vymastený a múkou vysypaný plech a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: asi 30 minút
Elektrická rúra: 180 °C
Teplovzdušná rúra: 160 °C
Ihneď po upečení urobíme do korpusu koncom varešky na niekoľkých miestach dierky.
Puding uvaríme s mliekom a cukrom podľa návodu na obale. Ešte horúci puding nalejeme na cesto. Uhladíme stierkou, aby puding zatiekol do všetkých dierok. Odložíme do chladničky vychladnúť.
Uvaríme puding s mliekom a cukrom podľa návodu na obale. Odstavíme, zakryjeme potravinárskou fóliou a necháme vychladnúť. Po vychladnutí do pudingu zašľaháme smotanu. Nanesieme na koláč a uhladíme. Odložíme do chladničky.
Pred podávaním nakrájame na kocky a ozdobíme kúskom manga.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie