Na prípravu tmavej vrstvy v kastróliku zohrejeme smotanu s maslom a medom a po častiach nalejeme na rozpustenú horkú čokoládu. Premiešame a pomocou ponorného mixéra rozmixujeme. Nalejeme do misky vyloženej potravinárskou fóliou a odložíme do chladničky stuhnúť.
Na prípravu svetlej vrstvy v kastróliku zohrejeme smotanu s medom a maslom a po častiach nalejeme na rozpustenú bielu čokoládu. Premiešame, pridáme vanilkovú pastu a pomocou ponorného mixéra rozmixujeme. Nalejeme na stuhnutú vrstvu horkej čokolády a odložíme do chladničky opäť stuhnúť, najlepšie do druhého dňa.
Dostatočne stuhnutú čokoládu vyberieme z misky a odstránime fóliu. Ostrým nožom namočeným v horúcej vode nakrájame na kúsky a každý obalíme v kakau.
Súvisiace recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty