
V mise šľaháme vajcia 1 minútu na najvyššom stupni do peny. Pridáme cukor zmiešaný so soľou a šľaháme 2 minúty na najvyššom stupni. Potom do zmesi na najnižšom stupni dohladka zašľaháme múku zmiešanú so škrobom a kypriacim práškom.
Cesto nanesieme do tortovej formy vyloženej papierom na pečenie, vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: asi 25 minút
Elektrická rúra: 180 °C
Teplovzdušná rúra: 160 °C
Korpus necháme úplne vychladnúť.
Smotanu vyšľaháme so Smeta-fixom a vanilkovou pastou dotuha. Vychladnutý korpus rozdrobíme do misy, pridáme vyšľahanú smotanu, tvaroh, cukor a arómu a dobre premiešame.
Z cesta robíme guľôčky s priemerom asi 2 cm, ktoré obalíme v kokose. Hotové guľôčky necháme v chladničke stuhnúť, ideálne cez noc.
Súvisiace recepty

Sladké pečenie

Sladké pečenie

Sladké pečenie