Flag

Medová torta s orechmi

16 porcií
Náročné
180
Obľúbená medová torta s krémom z Pudingu ar. Smotana-vanilka Dr. Oetker. Pochutí si každý.
Zloženie
Príprava
Náš tip
Ak chceme tortu menej sladkú, vynecháme 4 PL cukru pri varení pudingu.
Náš tip
Tortu môžeme pripraviť aj ako karamelovú. Sladené zahustené mlieko pred použitím varíme v zavretej plechovke cca 2 hodiny vo vodnom kúpeli a do krému ho pridáme vychladené, prípadne použijeme sladené zahustené mlieko karamelové. Namiesto Pudingu ar. Smotana-vanilka môžeme použiť Puding Karamel Dr. Oetker.
Náš tip
Pri pečení korpusov dodržiavame rovnakú dobu pečenia.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach