SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Baking Powder

Kypriaci prášok do pečiva

Kvalita overená už viac ako 100 rokmi je zárukou úspechu pri pečení. Originál je len jeden.

Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker škrobový na 1/2 múky. Používame pri príprave treného, krehkého, piškótového cesta, perníkov a pod. Jednoducho rozmiešame v múke a pridáme do cesta.

Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker garantuje kuchárkam úspech v kuchyni už viac ako 100 rokov! S týmto produktom zakladal lekárnik Dr. August Oetker svoju spoločnosť, keď pod názvom Backin vyvinul v roku 1893 Kypriaci prášok do pečiva presne na 1/2 kg múky. Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker zaručuje, že cesto bude VŽDY kypré a nadýchané.

 

 

Alergénne zložky

Tento výrobok môže obsahovať (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničnú múku, ovsené vločky, mlieko, vajcia, múku z vlčieho bôbu, orechy. Konkrétne látky spôsobujúce alergie alebo neznášanlivosť sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

Viac informácií o produkte.

Množstvo: 12g