SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Baking Powder

Gustin

Gustin je tradičným výrobkom firmy Dr. Oetker, a to už od roku 1898. Tento produkt je už viac ako sto rokov obľúbeným výrobkom v kuchyni, a to pre svoje mnohostranné využitie. Používa sa napríklad na zjemnenie koláčov a tort, na zahustenie polievok, omáčok a prívarkov, na prípravu tortových náplní...

Vďaka dôkladnému výberu kvalitných surovín a dôkladnej kontrole nášho výrobného procesu vám garantujeme kvalitný jemný kukuričný škrob Gustin ako bezgluténový.

Tip: Na zjemnenie piškótóvého nahraďte 1/3 hmotnosti múky škrobom Gustin a uvidíte aké krásne nadýchané cesto sa vám podarí.

Prísady: 150 g cukru, 1 balíček Vanilínového cukru Dr. Oetker, 5 vajec, 150 g bezgluténovej múky, 50 g Gustinu Dr. Oetker, 2 PL vody.

Príprava: V mise cukor a vanilinový cukor vyšľaháme s vajcami, opatrne vmiešame zmes múky s Gustinom, pridáme vodu a pečieme při 140 °C, 40-45 minút.

 

 

Alergénne zložky

Tento výrobok môže obsahovať (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničnú múku, ovsené vločky, mlieko, vajcia, múku z vlčieho bôbu, orechy. Konkrétne látky spôsobujúce alergie alebo neznášanlivosť sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

Viac informácií o produkte.

Množstvo: 200g