Flag

Brownies dezert

asi 6 porcií
Jednoduché
70
Neodolateľný dezert s Brownies Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
1 balenieČokoládové Brownies Dr. Oetker
80 mlvoda studená
80 mlolej
2 ksvajce
Na krém
asi 6 PLTopping čokoláda Dr. Oetker
200 mlsmotana na šľahanie (33%)
500 gtvaroh nízkotučný
asi 100 mlTopping karamelový Dr. Oetker
orechy vlašské nasekané
Okrem toho potrebujeme
plech na pečenie (20 x 30 cm)
elektrický ručný šľahač
formička na vykrajovanie v tvare hviezdičky (ø 3 cm)
6dezertné poháre
Picture - Čokoládové Brownies Dr. Oetker
Picture - Topping čokoláda Dr. Oetker
Picture - Topping karamelový Dr. Oetker
1

Zmes na cesto pripravíme s vodou, olejom a vajcami podľa návodu na obale. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: asi 30 minút

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

2

Brownies necháme vychladnúť.

3

Z vychladnutých brownies vykrojíme pomocou formičky na vykrajovanie 6 hviezdičiek. Zvyšok rozdrobíme. Polovicu rozdrobených brownies nasypeme
na dno pohárov a pokvapkáme čokoládovým toppingom.

4

V mise, šľahačom na najvyššom stupni, vyšľaháme smotanu dotuha. V ďalšej mise vyšľaháme tvaroh s karamelovým toppingom a opatrne vmiešame šľahačku. Polovicu krému rozdelíme do pohárov a polejeme čokoládovým toppingom. Na topping nanesieme zvyšný krém, posypeme zvyšnými rozdrobenými brownies a orechami.

5

Dozdobíme karamelovým toppingom a hviezdičkami. Do podávania odložíme
do chladničky.