SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Dunajské vlny

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Veľmi jednoduché

asi 24 porcií

jednoduchá príprava 20 minut

Prísady

Prísady

na recept Dunajské vlny

Na cesto:

1 balenie Bábovky Dr. Oetker
350 ml voda
120 ml olej
2 zarovnaných PL Holandské kakao Dr. Oetker
700 g višne čerstvé alebo z kompótu (vykôstkované)

Na náplň:

1 balíček Originál Puding aróma Vanilka Dr. Oetker
500 ml mlieko polotučné
3 zarovnané PL cukor
250 g maslo zmäknuté
100 g cukor práškový

preparation

príprava

1

Na prípravu cesta pripravíme Bábovku podľa návodu na obale. Do polovice cesta vmiešame kakao. Svetlé cesto vylejeme na plech a kakaové cesto nalejeme na svetlé cesto. Nakoniec na cesto naukladáme višne, ktoré zľahka zatlačíme do cesta. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

Doba pečenia: asi 20 - 30 Minút

2

Na prípravu náplne pripravíme puding podľa návodu na obale s mliekom a cukrom na hustý krém, ktorý za občasného miešania necháme vychladnúť. Maslo vymiešame do peny s práškovým cukrom a rumom. Do maslovej zmesi vmiešame po lyžičkách vychladnutý pudingový krém.

3

Pripravenú náplň natrieme na upečené vychladnuté cesto s višňami.

Nutričné hodnoty na recept Dunajské vlny

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 984kJ
235kcal
871kJ
208kcal
Tuk 15.55g 13.76g
Uhľohydrát 18.84g 16.68g
Bielkoviny 2.37g 2.10g

Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.