Flag

Eskimo rezy

asi 12 porcií
Jednoduché
25
klasické
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
4 ksvajce
150 gcukor práškový
1 balíčekVanilínový cukor Dr. Oetker
220 gmúka polohrubá
1 balíčekKypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
1 PLHolandské kakao Dr. Oetker
100 mlmlieko
Na náplň
750 mlmlieko
3 balíčkyDr. Oetker Puding aróma Kokos
125 gmaslo zmäknuté
150 gcukor krupicový
200 mlsmotana kyslá
50 gkokos strúhaný
Na ozdobenie
1 balíčekPoleva tmavá Dr. Oetker
30 gkokos strúhaný
Ešte potrebujeme
plech na pečenie (30 x 40 cm)
papier na pečenie
Picture - Vanilínový cukor Dr. Oetker
Picture - Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
Picture - Holandské kakao Dr. Oetker
Picture - Dr. Oetker Puding aróma Kokos
Picture - Poleva tmavá Dr. Oetker
1

Na prípravu cesta vyšľaháme vajcia s cukrom a vanilínovým cukrom elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni do peny. Postupne pridávame múku zmiešanú s kypriacim práškom, kakaom a mliekom.

2

Plech vyložíme papierom na pečenie a rozotrieme naň cesto. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: 20 - 25 minút

Elektrická rúra: 200 °C

Teplovzdušná rúra: 180 °C

3

Na prípravu náplne uvaríme z mlieka a kokosového pudingu hustý krém a necháme vychladnúť.

4

Do vychladnutého krému vmiešame zmäknuté maslo, cukor, kyslú smotanu a strúhaný kokos a elektrickým ručným šľahačom na najnižšom stupni vyšľaháme dohladka.

5

Vychladnutý korpus potrieme krémom.

6

Na ozdobenie pripravíme polevu podľa návodu na obale a rovnomerne ju nalejeme na múčnik a uhladíme. Posypeme kokosom.