Flag

Jahodová bonboniéra

asi 25 ks
Jednoduché
40
Originálna sladká ovocná bonboniéra, ktorá poteší aj jednoduchou prípravou.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Prísady
500 gjahody čerstvé veľké
Na poliatie a ozdobenie
1 balíčekPoleva svetlá Dr. Oetker
1 balíčekPoleva tmavá Dr. Oetker
1 balíčekPoleva mliečna Dr. Oetker
Zdobenie tmavé Dr. Oetker
Zdobenie 4 druhy zlaté/strieborné Dr. Oetker
Okrem toho potrebujeme
papier na pečenie
Picture - Poleva svetlá Dr. Oetker
Picture - Poleva tmavá Dr. Oetker
Picture - Poleva mliečna Dr. Oetker
Picture - Zdobenie tmavé Dr. Oetker
Picture - Zdobenie 4 druhy zlaté/strieborné Dr. Oetker
1

Na prípravu bonboniéry jahody umyjeme a osušíme, ale stopky neodstránime.

2

Polevy rozpustíme podľa návodu na obale a jahody v nich namáčame. Odkladáme ich na papier na pečenie. Ihneď ich posypeme zdobením a necháme stuhnúť. Niektoré jahody prestriekame farebne odlišnou polevou.