SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Jahodový cheesecake

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

Letný a rýchly nepečený cheesecake s lahodnou Jahodovou náplňou a Tortovým želé červeným Dr. Oetker.

12 porcií

jednoduchá príprava 30 minut

Prísady

Prísady

na recept Jahodový cheesecake

Na korpus:

200 g kakaové sušienky bez náplne
100 g maslo rozpustené

Na náplň:

1 balíček Jahodová náplň Dr. Oetker
500 ml smotana na šľahanie (33%)
250 g mascarpone

Na ozdobenie:

250 g jahody
1 balíček Tortové želé červené Dr. Oetker
250 ml voda
2 zarovnané PL cukor

Ešte potrebujeme:

tortová forma (Ø 26 cm)
elektrický ručný šľahač
ponorný mixér

preparation

príprava

1

Na prípravu korpusu pomocou váľka rozdrvíme sušienky a vložíme ich do misky. Pridáme rozpustené maslo a ručne vypracujeme. Okraj tortovej formy položíme na podnos, zmes nanesieme na korpus a lyžicou pritlačíme.

2

Na prípravu náplne v mise vyšľaháme jahodovú náplň so smotanou elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni podľa návodu na obale. Pridáme mascarpone a krátko vyšľaháme dohladka. Náplň nanesieme na korpus a uhladíme.

3

Na ozdobenie očistíme jahody, 3 jahody si odložíme na ozdobenie a zvyšok jahôd pomocou ponorného mixéra rozmixujeme. Tortové želé pripravíme s vodou a cukrom podľa návodu na obale a vmiešame rozmixované jahody. Nanesieme rovnomerne na náplň a odložíme aspoň na 2 hodiny do chladničky.

Nutričné hodnoty na recept Jahodový cheesecake

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 1637kJ
391kcal
1193kJ
285kcal
Tuk 27.00g 19.71g
Uhľohydrát 17.93g 13.09g
Bielkoviny 3.47g 2.53g
Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.