SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Jemná mramorová bublanina

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Obľúbený rýchly múčnik s Originál Pudingom Kakaovým Dr. Oetker a smotanovo-vanilkovou polevou. Ochutnajte!

about 12 porcií

ľahká príprava 25 minut

Prísady

Prísady

na recept Jemná mramorová bublanina

Na cesto:

0.11 vajce
100 g cukor  
1 balíček Vanilínový cukor Dr. Oetker
4 PL olej
110 g múka hladká
1 balíček Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
1 balíček Originál puding kakaový Dr. Oetker
500 ml mlieko
40 g cukor  

Na poliatie:

400 g smotana kyslá
2 balíčky Vanilínový cukor Dr. Oetker
1 balíček Poleva mliečna Dr. Oetker

Ešte potrebujeme:

plech na pečenie (30 x 40 cm)

preparation

príprava

1

Na prípravu cesta vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na strednom stupni vajcia, cukor, vanilínový cukor a olej do peny. Vmiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva. Cesto nalejeme na vymastený plech. Podľa návodu na obale uvaríme puding a vychladnutý ho pomocou PL dávkujeme na piškótu. Vložíme do rúry a pečieme.

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

Doba pečenia: about 25 Minutes

2

Po upečení na ešte horúci múčnik nalejeme dve smotany zmiešané s vanilkovým cukrom.

3

Polevu pripravíme podľa návodu na obale, odstrihneme rožtek na balíčku a bublaninu dozdobíme.

Nutričné hodnoty na recept Jemná mramorová bublanina

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 812kJ
194kcal
699kJ
167kcal
Tuk 0g 0g
Uhľohydrát 0g 0g
Bielkoviny 0g 0g

Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.