SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Pikantná čínska zmes

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

ideálna z ryžovými rezancami

6 pohárov à 375 ml

stredná obťažnosť 35 minut

Prísady

Prísady

na recept Pikantná čínska zmes

Prísady:

1 ks pór
3 cibuľa mladá
1 paprika zelená
1 paprika červená
1 paprika žltá
1 cuketa
125 g sójové klíčky
65 ml olej
125 ml voda
3 KL soľ
2 PL kečup
1 PL korenie čínske
3 PL sójová omáčka
2 PL ocot jablčný
2 PL Solamyl bezgluténový Dr. Oetker
125 ml voda
polovica KL Pomôcka na konzervovanie Dr. Oetker

preparation

príprava

1

Zeleninu nakrájame podľa želania . V hrnci ohrejeme olej a zeleninu krátko osmažíme. Ochladíme 125 ml vody a odstavíme z platne. Ďalej pridáme soľ, kečup, korenie, sójovú omáčku, ocot a privedieme k varu. Škrob rozmiešame v 125 ml vody, pridáme k ostatnému a necháme povariť.

2

Odložíme z platne, pridáme Pomôcku na konzervovanie, dobre premiešame a ihneď plníme až po okraj do pripravených pohárov.

3

Poháre uzavrieme viečkom, postavíme na plech, ktorý naplníme do 2 cm horúcou vodou a vložíme do spodnej polovice vopred vyhriatej rúry.

Elektrická rúra: 100 °C

Teplovzdušná rúra: 80 °C

Doba sušenia: 30 Minút

Nutričné hodnoty na recept Pikantná čínska zmes

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 444kJ
106kcal
410kJ
98kcal
Tuk 10.85g 9.95g
Uhľohydrát 2.12g 1.94g
Bielkoviny 0.45g 0.41g

Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.