Flag

Slávnostná pudingová torta

12 porcií
Jednoduché
100
Rýchla a jednoduchá pudingová torta, ktorá zachutí naozaj každému!
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na korpus
200 gmaslové sušienky
100 gmaslo rozpustené
Na prvú nápň
1 balíčekDr. Oetker Puding aróma Čokoláda
500 mlmlieko
40 gcukor
Na druhú náplň
1 balíčekDr. Oetker Puding aróma Čokoláda
300 mlmlieko
30 gcukor
1 balíčekŠľahačka v prášku Dr. Oetker
150 mlmlieko studené
Na ozdobenie
30 gčokoláda mliečna strúhaná
Ešte potrebujeme
tortová forma (Ø 23 cm)
elektrický ručný šľahač
cukrárske vrecko so zrezanou trubičkou
Picture - Dr. Oetker Puding aróma Čokoláda
Picture - Dr. Oetker Puding aróma Čokoláda
Picture - Šľahačka v prášku Dr. Oetker
1

Na prípravu korpusu sušienky pomocou váľka rozdrvíme. Sušienky vložíme do misy, pridáme maslo a ručne vypracujeme na posýpku. Posýpku nanesieme do formy vyloženej papierom na pečenie a pomocou lyžice pritlačíme k dnu.

2

Na prípravu 1. náplne uvaríme puding s mliekom a cukrom podľa návodu na obale a horúci ho nalejeme na korpus. Uhladíme a necháme vychladnúť.

3

Na prípravu 2. náplne uvaríme puding s mliekom a cukrom podľa návodu na obale a necháme vychladnúť. Šľahačku vyšľaháme s mliekom podľa návodu na obale a polovicu vmiešame do vychladnutého pudingu. Túto náplň nanesieme na prvú náplň a uhladíme. Zvyšnou šľahačkou naplníme cukrárske vrecko a koláč ozdobíme podľa vlastnej fantázie.

4

Pred podávaním posypeme strúhanou čokoládou.