SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Slávnostná pudingová torta

(0)
5 1 5
Hodnotenie Ďakujeme za hodnotenie!
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

Rýchla a jednoduchá pudingová torta, ktorá zachutí naozaj každému!

12 porcií

jednoduchá príprava 40 minut

Prísady

Prísady

na recept Slávnostná pudingová torta

Na korpus:

200 g maslové sušienky
100 g maslo rozpustené

Na prvú nápň:

1 balíček Originál Puding aróma Čokoláda Dr. Oetker
500 ml mlieko
40 g cukor

Na druhú náplň:

1 balíček Originál Puding aróma Čokoláda Dr. Oetker
300 ml mlieko
30 g cukor
1 balíček Šľahačka v prášku Dr. Oetker
150 ml mlieko studené

Na ozdobenie:

30 g čokoláda mliečna strúhaná

Ešte potrebujeme:

tortová forma (Ø 23 cm)
elektrický ručný šľahač
cukrárske vrecko so zrezanou trubičkou

preparation

príprava

1

Na prípravu korpusu sušienky pomocou váľka rozdrvíme. Sušienky vložíme do misy, pridáme maslo a ručne vypracujeme na posýpku. Posýpku nanesieme do formy vyloženej papierom na pečenie a pomocou lyžice pritlačíme k dnu.

2

Na prípravu 1. náplne uvaríme puding s mliekom a cukrom podľa návodu na obale a horúci ho nalejeme na korpus. Uhladíme a necháme vychladnúť.

3

Na prípravu 2. náplne uvaríme puding s mliekom a cukrom podľa návodu na obale a necháme vychladnúť. Šľahačku vyšľaháme s mliekom podľa návodu na obale a polovicu vmiešame do vychladnutého pudingu. Túto náplň nanesieme na prvú náplň a uhladíme. Zvyšnou šľahačkou naplníme cukrárske vrecko a koláč ozdobíme podľa vlastnej fantázie.

4

Pred podávaním posypeme strúhanou čokoládou.

Nutričné hodnoty na recept Slávnostná pudingová torta

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 946 kJ
226 kcal
762 kJ
182 kcal
Tuk 12.08 g 9.74 g
Sacharidy 25.08 g 20.23 g
Bielkoviny 4.61 g 3.72 g