Flag

Slivková nátierka

asi 2 poháre
Jednoduché
140
Ľahko opitá slivková nátierka s Vanilkovou pastou a Čiernym kakaom Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Náš tip
Nátierka sa výborne hodí na potretie lievancov, palaciniek a doliek. Alebo ako náplň do koláčov a buchiet.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Prísady
200 gslivky sušené
240 mlrum
4 PLmandľové lupienky pražené
4 KLjavorový sirup
2 KLČierné kakao Dr. Oetker preosiaté
2 KLVanilková pasta Dr. Oetker
7 - 8 PLvoda horúcá
Ešte potrebujeme
elektrický mixér
2 kspoháre
Picture - Čierné kakao Dr. Oetker preosiaté
Picture - Vanilková pasta Dr. Oetker
1

Na prípravu nátierky slivky v miske zalejeme rumom a necháme aspoň 2 hodiny macerovať. Potom ich scedíme, necháme dôkladne odkvapkať a nakrájame na menšie kúsky. Zmiešame s mandľami, sirupom, kakaom, vanilkovou pastou a vodou a rozmixujeme na hladkú nátierku.

Náš tip

  • Nátierka sa výborne hodí na potretie lievancov, palaciniek a doliek. Alebo ako náplň do koláčov a buchiet.