Flag

Torta s mascarpone bez pečenia

asi 12 porcií
Jednoduché
30
Pripravte si tortu bez pečenia z korpusu z datlí, mandlí a kokosu a jemným krémom zo Zlatého klasu Originál Dr. Oetker a mascarpone.
Zloženie
Príprava
Náš tip
Povrch torty môžeme ozdobiť akýmkoľvek sezónnym ovocím a prikrášliť šľahačkou.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na korpus
170 gdatle mäkké, bez kôstok
140 gmandle mleté
70 gkokos strúhaný
150 gkokosový olej
3 PLmed tekutý
2 PLmlieko
Na náplň
1 balíčekPremium Zlatý klas s prírodnou vanilkou Dr. Oetker
500 mlmlieko
70 gcukor
500 gmascarpone
1 balíčekŽelatína na stuženie krémov Dr. Oetker
100 mlvoda
Ešte potrebujeme
tortová forma (Ø 26 cm)
ponorný mixér
elektrický ručný šľahač
Picture - Premium Zlatý klas s prírodnou vanilkou	 Dr. Oetker
Picture - Želatína na stuženie krémov Dr. Oetker
1

Na prípravu korpusu v mise zmiešame datle, mandle a kokos. Pridáme kokosový olej, med a mlieko a všetko ponorným mixérom rozmixujeme dohladka. Zmes nanesieme na dno formy vyloženej papierom na pečenie a odložíme asi na 1 hodinu do chladničky stuhnúť.

2

Na prípravu náplne uvaríme Zlatý klas s mliekom a cukrom podľa návodu na obale a za občasného miešania necháme vychladnúť. Do misy vložíme mascarpone, pridáme vychladnutý Zlatý klas a elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni vyšľaháme dohladka. Želatínový stužovač zmiešame s vodou podľa návodu na obale a ihneď vmiešame do náplne. Náplň nanesieme na korpus a uhladíme. Odložíme aspoň na 2 hodiny do chladničky stuhnúť.

Náš tip

  • Povrch torty môžeme ozdobiť akýmkoľvek sezónnym ovocím a prikrášliť šľahačkou.