Flag

Vanilkový dezert

3 porcie
Jednoduché
10
Malé sladké vegánske potešenie s Crème Olé od Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Náš tip
Jahody v šaláte môžeme nahradiť malinami, čučoriedkami, ale aj jablkami.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na jahodový šalát
300 gjahody očistené
1 balíčekTrstinový cukor citrónový Dr. Oetker
3 ksmäta pieporná alebo medovka (lístky)
Na krém
1 balíčekCrème Olé aróma vanilka Dr. Oetker
300 mlsójové mlieko
Na ozdobenie
3 ksjahody celé
Ešte potrebujeme
elektrický ručný šľahač
3dezertné poháre
Picture - Trstinový cukor citrónový Dr. Oetker
Picture - Crème Olé aróma vanilka Dr. Oetker
1

Na prípravu dezertu umyjeme jahody a nakrájame na malé kúsky. Vložíme do misy a posypeme ich trstinovým cukrom a nadrobno nakrájanými lístkami mäty alebo medovky. Premiešame a necháme stáť pokiaľ si nepripravíme krém.

2

Na prípravu krému vyšľaháme Creme Ole s mliekom podľa návodu na obale.

3

Do pripravených pohárov vrstvíme krém striedavo s jahodovým šalátom.

4

Povrch môžeme dozdobiť jahodami.

Náš tip

  • Jahody v šaláte môžeme nahradiť malinami, čučoriedkami, ale aj jablkami.