SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Vegánske cestoviny z jedného hrnca

(0)
0 0 5
Hodnotenie Ďakujeme za hodnotenie!
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

Jemné cestoviny s rajčinami a špenátom s Creme VEGA Dr. Oetker.

asi 4 porcie

jednoduchá príprava 20 minut

Prísady

Prísady

na recept Vegánske cestoviny z jedného hrnca

Prísady:

250 g listový špenát mrazený
80 g sušené paradajky v oleji
500 g cherry rajčiny
60 g cibuľa šalotka
tymian čerstvý 2 vetvičky
rozmarín 2 vetvičky
3 PL olivový olej
2 PL paradajkový pretlak
1 zarovnaná KL paprika pálivá mletá
400 g široké rezance
soľ
korenie čierne mleté
600 ml vývar zeleninový
1 balenie Creme VEGA Dr. Oetker

preparation

príprava

1

Príprava

Špenát necháme rozmraziť. Sušené paradajky nakrájame na pásiky. Cherry paradajky umyjeme a prepolíme. Šalotku ošúpeme a nakrájame na kocky. Tymian a rozmarín umyjeme a nasekáme najemno.

2

Úprava

Olej zohrejeme vo veľkom hrnci. Šalotku, pretlak a mletú papriku krátko podusíme. Pridáme sušené aj čerstvé paradajky, bylinky, rezance, špenát, 1 KL soli, trochu korenia a zeleninový vývar a privedieme do varu. Pod pokrievkou varíme pri strednej teplote, až kým sú cestoviny „al dente“ (9 – 10 min.), občas premiešame. Primiešame Creme VEGA a jedlo dochutíme soľou, korením a mletou paprikou.

Nutričné hodnoty na recept Vegánske cestoviny z jedného hrnca

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 1206 kJ
288 kcal
234 kJ
56 kcal
Tuk 14.12 g 2.75 g
Sacharidy 29.51 g 5.74 g
Bielkoviny 6.03 g 1.17 g