
Kalifornský reliš
asi 4 poháre
Jednoduché
50
hodí sa k pečenému mäsu
Zloženie
Príprava
Zloženie
Prísady
600 g
baklažán (nakrájaný na kocky)
600 g
paprika červená (nakrájaná na kocky)
2 ks
pór (nakrájaný na kocky)
250 ml
ocot biely vínny
1 zarovnaná KL
horčičné semienko
1 zarovnaná KL
soľ
1 polovica KL
korenie čierne mleté
1 zarovnaná KL
mletá sladká paprika
1 balenie
Želírovací cukor Extra 2:1 Dr. Oetker
Príprava:
Príprava :
50 min
1
Do veľkého hrnca vložíme baklažán, papriku a pór. Pridáme ocot, semienka, soľ, korenie, papriku a Extra želírovací cukor. Za stáleho miešania privedieme do varu a dôkladne povaríme minimálne 5 minút.
2
Prípadnú penu odoberieme a ihneď plníme do pripravených pohárov až po okraj. Uzavrieme viečkami, poháre obrátime dnom nahor a asi 5 minút necháme stáť na viečku.
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?
Súvisiace recepty
Jablkové želé s kúskami hrušiek![]()

30 MinJednoduché
Jablkové želé s kúskami hrušiek
30 MinJednoduché
Jablkové želé s kúskami hrušiek
Super pomarančová marmeláda![]()

30 MinJednoduché
Super pomarančová marmeláda
30 MinJednoduché
Super pomarančová marmeláda
Bazový sirup s limetkou![]()

30 MinJednoduché
Bazový sirup s limetkou
30 MinJednoduché
Bazový sirup s limetkou
Tekvicový džem základný![]()

40 MinJednoduché
Tekvicový džem základný
40 MinJednoduché
Tekvicový džem základný
Jesenný džem![]()

40 MinJednoduché
Jesenný džem
40 MinJednoduché
Jesenný džem
Kivi - jablko džem![]()

30 MinJednoduché
Kivi - jablko džem
30 MinJednoduché
Kivi - jablko džem
Brusnicový džem s trstinovým cukrom![]()

40 MinJednoduché
Brusnicový džem s trstinovým cukrom
40 MinJednoduché
Brusnicový džem s trstinovým cukrom
Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach