Flag

Čučoriedkový krémeš

20 porcií
Stredne náročné
120
Ovocný variant obľúbeného zákusku s netradičným fialovým krémom. Premium Zlatý klas Dr. Oetker mu dodá jemnú chuť vanilky Bourbon.
Zloženie
Príprava
Náš tip
Namiesto šľahačkovej smotany môžeme použiť 2 balíčky Šľahačky v prášku Dr. Oetker, ktorú pripravíme podľa návodu na obale.
Náš tip
Čučoriedkový kompót môžeme nahradiť 300 g mrazeného lesného ovocia, ktoré na panvici povaríme so 100 ml vody a 3 PL kryštálového cukru. Rozmixujeme a ďalej postupujeme podľa návodu. Ak v kréme nechceme mať šupiek a semiačka z ovocia, rozmixovaný zmes precedíme cez hustejšie sitko.
Náš tip
Ak sa lístkové cesto pri pečení nafúkne, po upečení naň zľahka položíme vlhkú utierku.
Náš tip
Krémeš krájame poriadne vychladený čistým nožom, ktorý po každom reze utrieme papierovou utierkou.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach