Na prípravu cesta vyšľaháme vajcia s cukrom a vanilínovým cukrom elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni do peny. Postupne pridávame múku zmiešanú s kypriacim práškom, kakaom a mliekom.
Plech vyložíme papierom na pečenie a rozotrieme naň cesto. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: 20 - 25 minút
Elektrická rúra: 200 °C
Teplovzdušná rúra: 180 °C
Na prípravu náplne uvaríme z mlieka a kokosového pudingu hustý krém a necháme vychladnúť.
Do vychladnutého krému vmiešame zmäknuté maslo, cukor, kyslú smotanu a strúhaný kokos a elektrickým ručným šľahačom na najnižšom stupni vyšľaháme dohladka.
Vychladnutý korpus potrieme krémom.
Na ozdobenie pripravíme polevu podľa návodu na obale a rovnomerne ju nalejeme na múčnik a uhladíme. Posypeme kokosom.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie