Flag

Francúzsky kráľovský koláč s mandľovou náplňou

12 porcie
Stredne náročné
60 minút
Tradičný francúzsky dezert plný elegancie a lahodnej chuti – vďaka lístkovému cestu a pudingu Dr. Oetker s arómou Mandľa je príprava rýchla a jednoduchá.
Objavte kúzlo francúzskej tradície s kráľovským koláčom s mandľovou náplňou. Tá má byť hutná, výrazne orechová a koláč sýty. Galette des Rois alebo Trojkráľový či Kráľovský koláč sa tradične podáva 6. januára na sviatok Troch kráľov. Galette možno pripraviť aj vopred, najlepšie totiž chutí vychla...
Prísady
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach