Flag

Klasický sirup z bobuľového ovocia

1 - 2 fľaše à 500 ml
Stredne náročné
40
Lahodný sirup na ovocné osvieženie rýchlo pripravíte s Kyselinou citrónovou Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Náš tip
Pri plnení do fliaš sa v dôsledku napenenia môže v hornej časti hrdla vytvoriť dutina. Na zachovanie trvanlivosti je dôležité uzatvoriť fľašu ihneď po jej naplnení horúcim obsahom. Ak sa v hrdle fľaše vytvorí dutina, fľašu znova neotvárajte, aby ste doplnili prázdne miesto.
Náš tip
Namiesto čerstvého ovocia môžete použiť 1 kg mrazenej zmesi bobuľového ovocia. Mrazené ovocie nechajte najprv rozmraziť.
Náš tip
Ovocný sirup je vhodný na miešanie s minerálnou vodou, sektom alebo bowle, ale tiež na ochutenie jedál s tvarohom či jogurtom.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach