SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Baking Powder

Škoricový cukor

Škoricový cukor sa používa ako prísada na pečenie a dochutenie jablčných múčnikov, kompótov a vareného vína. Je taktiež výborný na posypanie koláčov, lievancov a krupicovej kaše.

Teraz má Škoricový cukor Dr. Oetker ešte lepšiu receptúru s obsahom 11% škorice. Vyskúšajte – rozvoniate celý byt a nebudete sa vedieť dočkať, až múčnik ochutnáte!

 

 

Alergénne zložky

Tento výrobok môže obsahovať (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničnú múku, ovsené vločky, mlieko, vajcia, múku z vlčieho bôbu, orechy. Konkrétne látky spôsobujúce alergie alebo neznášanlivosť sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

Viac informácií o produkte.

Množstvo: 0