Flag

Malinový topping

asi 2 litre
Jednoduché
40
Poznáte malinový bozk? Chutný topping s plnou chuťou malín si môžete pripraviť aj Vy so Sirupfixom Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Náš tip
Malinový toping sa výborne hodí ku zmrzlinovým pohárom a na poliatie palaciniek alebo lievancov. Dá sa podávať teplý aj studený.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Prísady
1 kgmaliny
200 mlvoda
1 balíčekŠkoricový cukor Dr. Oetker
3 balíčkyVanilínový cukor Dr. Oetker
900 gcukor
1 balíčekSirupfix Dr. Oetker
2 zarovnaná PLGustin bezgluténový Dr. Oetker
50 mlrum
Picture - Škoricový cukor Dr. Oetker
Picture - Vanilínový cukor Dr. Oetker
Picture - Sirupfix Dr. Oetker
Picture - Gustin bezgluténový Dr. Oetker
1

Maliny dáme do hrnca, pridáme škoricový a vanilínový cukor, zmes privedieme do varu a asi 3 minúty povaríme. Odstavíme a necháme vychladnúť. Pridáme cukor zmiešaný so Sirupfixom, dôkladne premiešame a uložíme na noc do chladničky.

2

Na druhý deň pridáme rum a škrob a za stáleho miešania povaríme asi 5 minút. Horúci topping nalejeme do riadne umytých a nahriatych fliaš a dôkladne uzavrieme viečkom. Fľaše dáme asi na 20 minút naležato.

Náš tip

  • Malinový toping sa výborne hodí ku zmrzlinovým pohárom a na poliatie palaciniek alebo lievancov. Dá sa podávať teplý aj studený.