SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Baking Powder

Solamyl

Prvotriedny jemný zemiakový škrob Dr. Oetker Solamyl.

Tradičná kvalita, univerzálne využitie.

Na zjemnenie cesta, zahustenie omáčok, prípravu náplní a dezertov a tiež do ázijskej kuchyne.

Vďaka dôkladnému výberu kvalitných surovín a dôslednej kontrole nášho výrobného procesu vám garantujeme kvalitný jemný zemiakový škrob Solamyl ako bezgluténový a vhodný aj pre vegánov.

Originál je len jeden.

Tip: Na zjemnenie piškótového cesta nahraďte 1/3 hmotnosti múky zemiakovým škrobom Solamyl a uvidíte, ako krásne nadýchané cesto sa vám podarí.

Ďalšie tipy a recepty nájdete na obale. 

 

 

Alergénne zložky

Tento výrobok môže obsahovať (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničnú múku, ovsené vločky, mlieko, vajcia, múku z vlčieho bôbu, orechy. Konkrétne látky spôsobujúce alergie alebo neznášanlivosť sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

Viac informácií o produkte.

Množstvo: 200g