SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Baking Powder

Solamyl

Kvalitný zemiakový škrob Solamyl Dr. Oetker je tradičným výrobkom a má v kuchyni rôznorodé využitie: môžete ho použiť na zjemnenie koláčov a tort, na zahustenie ovocných štiav, polievok, omáčok alebo prívarkov. Používa sa tiež pri príprave ázijských jedál.

Vďaka dôkladnému výberu kvalitných surovín a dôkladnej kontrole nášho výrobného procesu vám garantujeme kvalitný jemný zemiakový škrob Solamyl ako bezgluténový.

Tip: Mäso v cestíčku – vyskúšajte netradičné cestíčko na vyprážanie a uvidíte, aké krehké mäsové kúsky pripravíte.
Prísady: 400 g kuracieho mäsa nakrájaného na kúsky, 1 vajce, štipka soli, 50 g Solamylu Dr. Oetker.
Prírava: Vajce zmiešame so soľou a Solamylom. Kúsky mäsa obalíme v zmesi a vypražíme.

 

 

Alergénne zložky

Tento výrobok môže obsahovať (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničnú múku, ovsené vločky, mlieko, vajcia, múku z vlčieho bôbu, orechy. Konkrétne látky spôsobujúce alergie alebo neznášanlivosť sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

Viac informácií o produkte.

Množstvo: 200g