Jemný zemiakový škrob bezgluténový. Tradičná kvalita Dr. Oetker. Ideálny aj na prípravu jedál z ázijskej kuchyne.
Príprava
Ďalšie informácie
Chcem vedieť viac
Popis výrobku
Prvotriedny jemný zemiakový škrob Dr. Oetker Solamyl.
Tradičná kvalita, univerzálne využitie.
Na zjemnenie cesta, zahustenie omáčok, prípravu náplní a dezertov a tiež do ázijskej kuchyne.
Vďaka dôkladnému výberu kvalitných surovín a dôslednej kontrole nášho výrobného procesu vám garantujeme kvalitný jemný zemiakový škrob Solamyl ako bezgluténový a vhodný aj pre vegánov.
Originál je len jeden.
Tip: Na zjemnenie piškótového cesta nahraďte 1/3 hmotnosti múky zemiakovým škrobom Solamyl a uvidíte, ako krásne nadýchané cesto sa vám podarí.