SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Baking Powder

Tortové želé červené

...a ovocie zostane nádherne čerstvé!

Tortové želé červené Dr. Oetker je ideálnym zavŕšením sviežej ovocnej torty. Ovocie potom zostane dlho krásne lesklé, ako keby bolo práve odtrhnuté.

Tortové želé červené je ideálne na zvýraznenie farby a lesku jahôd, malín, višní a iných červených plodov. Môžete však vyskúšať aj zaujímavý kontrast červeného želé so žltým ananásom alebo zeleným kivi.

Tortové želé je rastlinného pôvodu, je vyrobené na báze karagénanov z morských rias.

Tortové želé červené stačí len zmiešať s vodou, 1 minútu povariť a poliať ovocie na torte.

 

 

Alergénne zložky

Tento výrobok môže obsahovať (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničnú múku, ovsené vločky, mlieko, vajcia, múku z vlčieho bôbu, orechy. Konkrétne látky spôsobujúce alergie alebo neznášanlivosť sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

Viac informácií o produkte

Množstvo: 10g