SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Bezlepkové brownies s čokoládovou polevou

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

pre Dr. Oetker pripravila foodblogerka Red Velvet

asi 12 porcií

jednoduchá príprava 30 minut

Prísady

Prísady

na recept Bezlepkové brownies s čokoládovou polevou

Na cesto:

200 g čokoláda horká kvalitná
60 g maslo
2 vajce
110 g cukor
1 KL Extrakt Bourbon vanilka Madagaskar Dr. Oetker
3 zarovnaná PL Premium Zlatý klas s prírodnou vanilkou Dr. Oetker
3 zarovnaných PL Holandské kakao Dr. Oetker
na špičku noža Sóda bikarbóna Dr. Oetker

Na ozdobenie:

1 balíček Poleva tmavá Dr. Oetker

Ešte potrebujeme:

tortová forma (Ø 26 cm)
elektrický ručný šľahač

preparation

príprava

1

Na prípravu cesta v hrnci vo vodnej pare rozpustíme čokoládu s maslom. V mise vyšľaháme vajcia s cukrom a extraktom elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dohladka. Pridáme Zlatý klas zmiešaný s kakaom a jedlou sódou. Nakoniec vmiešame čokoládu s maslom. Cesto nanesieme do vymastenej formy vyloženej papierom na pečenie. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Elektrická rúra: 150 °C

Teplovzdušná rúra: 130 °C

Doba pečenia: asi 25 Minút

2

Brownies necháme vo forme vychladnúť.

3

Na ozdobenie rozpustíme polevu podľa návodu na obale a brownies dozdobíme.

Nutričné hodnoty na recept Bezlepkové brownies s čokoládovou polevou

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 1005 kJ
240 kcal
1830 kJ
437 kcal
Tuk 14.60 g 26.55 g
Uhľohydrát 23.90 g 43.46 g
Bielkoviny 2.84 g 5.16 g
Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.