SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Broskyňové čatní s feniklom a tymianom

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

výborné k syru

asi 6 pohárov

jednoduchá príprava 40 minut

Prísady

Prísady

na recept Broskyňové čatní s feniklom a tymianom

Prísady:

700 g broskyne (očistené a nakrájané na kocky)
300 g fenikel (očistený a nakrájaný na malé kúsky)
300 g zeler stonkový (očistený a nakrájaný na malé kúsky)
200 g cibuľa šalotka (očistená a nakrájaná na kocky)
nastrúhaná kôra a šťava z 1 chemicky neošetrenej limetky
300 ml ocot jablčný
2 zarovnané PL tymian čerstvý
4 zarovnané KL soľ
2 KL čili korenie
1 balenie Želírovací cukor Extra 2:1 Dr. Oetker

preparation

príprava

1

Broskyne, fenikel, zeler a šalotku vložíme do väčšieho hrnca. Pridáme kôru a šťavu z limetky, ocot, tymian, soľ a čili a dobre premiešame s Extra želírovacím cukrom. Za stáleho miešania privedieme do varu a dôkladne povaríme minimálne 5 minút.

2

Prípadnú penu odoberieme a ihneď plníme do pripravených pohárov až po okraj. Uzavrieme viečkami, poháre obrátime dnom nahor a asi 5 minút necháme stáť na viečku.

Nutričné hodnoty na recept Broskyňové čatní s feniklom a tymianom

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 1306kJ
312kcal
339kJ
81kcal
Tuk 2.96g 0.76g
Uhľohydrát 68.16g 17.57g
Bielkoviny 6.81g 1.75g

Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.