Flag

Kakaové rezy pre deti

asi 12 porcií
Jednoduché
30
Holandské kakao Dr.Oetker
Zloženie
Príprava
Náš tip
Rezy môžeme poliať Polevou tmavou Dr.Oetker.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
6 ksvajce
100 gcukor
1 balíčekVanilínový cukor Dr. Oetker
30 mlolej
110 gmúka polohrubá
0,33 zarovnané KLKypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
20 gHolandské kakao Dr. Oetker
Na náplň
500 gtvaroh polotučný
1 balíčekVanilínový cukor Dr. Oetker
150 gsmotana kyslá
4 PLmed
Ešte potrebujeme
plech na pečenie (30 x 40 cm)
papier na pečenie
Picture - Vanilínový cukor Dr. Oetker
Picture - Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
Picture - Holandské kakao Dr. Oetker
Picture - Vanilínový cukor Dr. Oetker
1

Na prípravu cesta vyšľaháme vajcia, cukor a vanilínový cukor elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni na penu a prilejeme olej. Múku zmiešame s kypriacim práškom a kakaom, preosejeme a zľahka vmiešame do peny.

2

Polovicu cesta rozotrieme na plech vyložený papierom na pečenie. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: asi 10 minút

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

3

Rovnakým spôsobom upečieme aj druhú polovicu cesta.

4

Na prípravu náplne vyšľaháme tvaroh, vanilínový cukor, kyslú smotanu a med elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dohladka.

5

Z vychladnutých plátov opatrne odstránime papier na pečenie. Plát potrieme náplňou, prikryjeme druhým plátom a zľahka pritlačíme. Vložíme asi na hodinu do chladničky.

Náš tip

  • Rezy môžeme poliať Polevou tmavou Dr.Oetker.