SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Kytica ruží Pavlova

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Pavlova torta Dr. Oetker ponúka inšpiratívne a naozaj atraktívne recepty. Krehké snehové cesto lahodne prepojené pikantným malinovým krémom v originálnom prevedení. Originálna veľkonočná dekorácia.

asi 30 - 35 ks

jednoduchá príprava 25 minut

Prísady

Prísady

na recept Kytica ruží Pavlova

Na korpus:

1 balíček Pavlova torta Dr. Oetker
150 ml voda
1 balenie Farba gélová potravinárska zelená Dr. Oetker
1 balenie Farba gélová potravinárska ružová Dr. Oetker
1 balenie Farba gélová potravinárska žltá Dr. Oetker

Ešte potrebujeme:

elektrický ručný šľahač
2 plechy na pečenie
cukrárske vrecko so zdobiacou špičkou
špajdle

preparation

príprava

1

Na prípravu kytice v mise dôkladne vyšľaháme zmes s vodou elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Cesto rozdelíme na dva väčšie a jeden menší diel. Väčšie diely zafarbíme žltou a ružovou farbou a menší diel zafarbíme zelenou farbou. Cukrárske vrecko naplníme zvlášť žltým a zvlášť ružovým cestom a na plechy vyložené papierom na pečenie vytvarujeme rôzne veľké ruže, do ktorých zasunieme špajdle. Zo zeleného cesta vytvarujeme lístočky. Vložíme do rúry predhriatej na 150 °C, teplotu ihneď znížime na 110 °C a sušíme.

Elektrická rúra: 110 °C

Teplovzdušná rúra: 90 °C

Doba sušenia: asi 90 Minút

2

Rúru vypneme a ruže necháme v uzavretej rúre vychladnúť.

3

Z ruží vytvoríme kyticu a dozdobíme lístočkami.

Nutričné hodnoty na recept Kytica ruží Pavlova

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 163kJ
39kcal
850kJ
203kcal
Tuk 0g 0g
Uhľohydrát 0g 0g
Bielkoviny 0g 0g

Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.