SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Makrónky

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Pavlova torta Dr. Oetker ponúka inšpiratívne a naozaj atraktívne recepty. Krehké snehové cesto lahodne prepojené pikantným malinovým krémom v originálnom prevedení.

asi 2 ks

jednoduchá príprava 25 minut

Prísady

Prísady

na recept Makrónky

Na korpus:

1 balíček Pavlova torta Dr. Oetker
150 ml voda
150 g mandľová múka
1 balenie Farba gélová potravinárska zelená Dr. Oetker
1 balenie Farba gélová potravinárska modrá Dr. Oetker

Na zlepenie:

malinový krém (súčasť balenia)
400 - 500 g smotana na šľahanie (33%)

Ešte potrebujeme:

elektrický ručný šľahač
2 plechy na pečenie
cukrárske vrecko s hladkou špičkou

preparation

príprava

1

Na prípravu makróniek v mise dôkladne vyšľaháme zmes s vodou elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Potom krátko zašľaháme mandľovú múčku. Cesto rozdelíme na dva diely a každý z nich zafarbíme inou farbou. Cukrárske vrecko naplníme zvlášť zeleným a zvlášť modrým cestom a na plechy vyložené papierom na pečenie vytvarujeme makrónky. Vložíme do rúry predhriatej na 150 °C, teplotu ihneď znížime na 110 °C a sušíme.

Elektrická rúra: 110 °C

Teplovzdušná rúra: 90 °C

Doba sušenia: asi 90 Minút

2

Rúru vypneme a makrónky necháme v uzavretej rúre vychladnúť.

3

Na zlepenie vyšľaháme malinový krém so smotanou elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Cukrárske vrecko naplníme malinovým krémom, ktorým k sebe zlepíme vždy dve makrónky rovnakej farby.

Nutričné hodnoty na recept Makrónky

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 7628kJ
1822kcal
1277kJ
305kcal
Tuk 114.38g 19.16g
Uhľohydrát 17.18g 2.88g
Bielkoviny 21.68g 3.63g

Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.