SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Malinový topping s granátovým jablkom

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Topping ideálny na ochutenie a ozdobenie palaciniek, zmrzliny a iných dezertov. Pripravte si ho doma aj Vy, s Gelfixom Klasik 1:1 od Dr. Oetker.

asi 4 poháre à 350 ml

jednoduchá príprava 40 minut

Prísady

Prísady

na recept Malinový topping s granátovým jablkom

Prísady:

600 g maliny očistené
0.03 granátové jablko
1 kg cukor
1 balíček Gelfix Klasik 1:1 Dr. Oetker
šťava z 1 citróna

preparation

príprava

1

Na prípravu toppingu vložíme do veľkého hrnca maliny. Pomocou ponorného mixéra rozmixujeme a pridáme vylúpané zrniečka granátových jabĺk. Pridáme obsah balenia Gelfix zmiešaný s 2 PL cukru. Za stáleho miešania asi 1 minútu dôkladne povaríme.

2

Pridáme zvyšok cukru a citrónovú šťavu a privedieme do varu. Za stáleho miešania dôkladne povaríme minimálne 5 minút a odstavíme. Na tanierik kvapneme 1 – 2 KL práve prevareného toppingu. Ak je po vychladnutí málo tuhý, vmiešame doň ešte 2 zarovnané KL Kyseliny citrónovej Dr.Oetker.

3

Prípadnú penu odoberieme a ihneď plníme do pripravených pohárov až po okraj. Starostlivo uzavrieme viečkom, poháre obrátime dnom nahor a asi 5 minút necháme stáť na viečku.

Nutričné hodnoty na recept Malinový topping s granátovým jablkom

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 4505kJ
1076kcal
1047kJ
250kcal
Tuk 0.88g 0.20g
Uhľohydrát 271.39g 63.11g
Bielkoviny 1.82g 0.42g

Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.